banner359

AVM’de radyo ve gramafon sergisi

15 Ağustos 2016 Pazartesi 09:39
AVM’de radyo ve gramafon sergisi
Bursa’da bir alışveriş merkezinde 30 yıldır radyo ve televizyon tamirciliği yapan Ahmet Ali Sağım, koleksiyonunu AVM’de sergiledi.
350’ye yakın radyonun sunulduğu sergide eserler büyük ilgi topladı. Geçmiş zamanda salonların baş köşelerinde bulunan eski radyo ve gramafonları alışveriş merkezinin orta yerinde sergide gören insanlar hayretlerini gizleyemedi. Nostaljinin yanında alım-satımın da gerçekleştiği sergide insanlar, evlerinde bulunan radyo ve televizyonları da sergiye getirerek satma imkanı buldu.
Çalışmalarını Nostalji Elektronik adı altında sürdüren Ahmet Ali Sağım, “Teknolojinin ilerlemiş olması beni bu sevdamdan vazgeçiremedi. Küçük yaşlardan beridir radyoları çok beğenirim. Kutuların içinden sesler çıkıyor ve bu çok ilginç. Önceleri evin baş köşesinde her türlü muhabbete ortaklık eden radyolar eskiyince sessizliğe gömüldü. Elbette hayatın gereği yenilikler olmak zorunda, ancak radyoların bir kenara atılmalarına benim gönlüm razı olmadı. Antika gramofon, televizyon ve plak gibi nadide eserler beni mazide yolculuğa çıkarıyor. 30 yılda 400’ye yakın radyo ve televizyon tamir ettim. Bu sergilerde insanların hayretle bakmaları beni gururlandırıyor. Nostalji sevenleri zamanda yolculuğa çıkarmak gurur verici. Tamamı satılık olmakla birlikte, satışa çıkardığım eserlerin fiyatları 200 ile bin lira arasında değişiyor. İsteyenler kendi radyo ve televizyonlarını da getirip sergileyebilir. Ayrıca getirdikleri ile bir başkasını değiştirebilir veya satabilirler de“ dedi.
Eski radya sergisi bir ay boyunca Kent Meydanı Alışveriş Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<