Bağımsız Aday Boş Meydana Seslendi

Bursa’da bağımsız milletvekili adayı iş adamı Ali Osman Demirtaş’ın 1 Kasım seçimleri öncesi Karabey Meydanı’nda yaptığı mitingi sadece 1 kişi dinledi. Bir süre sonra bu kişi de gidince Demirtaş boş meydana seslendi.Karacabey ilçesi...

28 Ekim 2015 Çarşamba 10:15
Bağımsız Aday Boş Meydana Seslendi
Bursa’da bağımsız milletvekili adayı iş adamı Ali Osman Demirtaş’ın 1 Kasım seçimleri öncesi Karabey Meydanı’nda yaptığı mitingi sadece 1 kişi dinledi. Bir süre sonra bu kişi de gidince Demirtaş boş meydana seslendi.
Karacabey ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda miting düzenleyen Ali Osman Demirtaş’ı 1 kişinin dinlediği, onun da bir süre sonra alandan ayrılmasıyla boş kalan alanda konuşmasını sürdürdüğü görüldü. Yoldan geçen bazı kişiler ise Demirtaş’a kısa süreli ilgi gösterdi. Demirtaş, TBMM’ne gittiği takdirde Bursa’nın tüm sorunlarının takipçisi olacağını açıkladı.
Kendisine ayrılan iki saat boyunca konuşan Ali Osman Demirtaş, seçimin son gününe kadar belirlenen mitinglerine devam edeceğini duyurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<