Bahçeli: "bazı Bölgelerimiz Yaşanmaz Hale Gelmiştir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas’ın Gürün ilçesini ziyaret etti. Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştirdiği temasların ardından Sivas’ın Gürün ilçesine gelen MHP Lideri Bahçeli, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi’yi...

27 Kasım 2014 Perşembe 22:03
Bahçeli:
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas’ın Gürün ilçesini ziyaret etti.
Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştirdiği temasların ardından Sivas’ın Gürün ilçesine gelen MHP Lideri Bahçeli, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi’yi ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Bahçeli, 2015’te yapılacak genel seçimin Türkiye’nin geleceğini belirleyeceğini, MHP’nin ülke yönetiminde sorumluluk alacağını belirterek şunları söyledi:
“Hükümet, çözüm sürecinde ısrarlı olduğunu söylüyor ama bir şarta bağlıyor. O şart nedir? Kamu düzeninin sağlanması. Kim sağlayacak? Ülkeyi böldükten sonra, İmralı’yı getirip Ankara’ya oturttuktan sonra o sağlayacaksa senin ne işin var? Kamu istikrarı ve huzurunun sağlanması çok önemlidir. Bugün bazı bölgelerimiz yaşanamaz hale gelmiştir. Gazetelerde, basında okuyorsunuz, bir avuç çapulcu Türk polisine hüviyet soruyor, halbuki tam tersi olması lazım. Öbür taraftan insanlarımızın malı mülkü yok ediliyor, can güvenliği kalmamış. Arkasından da ’çözümde ısrarlıyız ama kamu güvenliğinin de sağlanmasını istiyoruz’ deniyor. Bütün bunların devamı Allah muhafaza Türkiye’de ya bir iç çatışma yaratır veya ülkeyi bölünmeye götürür. Bunu önlemek lazımdır. Bunun için de partiler üstü düşünerek hareket etmekte yarar vardır. Bugünkü iktidar bunu başarırsa ne ala ama başaramadığını hissediyorsak o zaman yeni bir iktidara ihtiyaç olduğuna inanmalıyız. Bu iktidarın daha ismi duyulur duyulmaz Türkiye’nin her tarafında kamu düzeni sıraya girmelidir. Bu partinin adını şimdiden hep beraber koyalım. Yüzde 61 ile Gürün’de adını hep beraber koymuşsunuz, Türkiye’de de bunu koymak lazım. Bu ad, Milliyetçi Hareket Partisi’dir.”
Bahçeli, daha sonra ilçeden ayrılarak Malatya’ya hareket etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<