banner359

Bakan Ala’dan Kadınlara övgü

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Balıkesir AK Parti teşkilatını ziyaret etti. Partili hanımlara övgü dolu sözler söyleyen Bakan Ala, hanımların siyasi harekete ayrı bir kalite kattığını söyledi. İçişleri Bakanı Efkan Ala, Balıkesir AK...

26 Ekim 2014 Pazar 16:39
Bakan Ala’dan Kadınlara övgü
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Balıkesir AK Parti teşkilatını ziyaret etti. Partili hanımlara övgü dolu sözler söyleyen Bakan Ala, hanımların siyasi harekete ayrı bir kalite kattığını söyledi.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Balıkesir AK Parti teşkilatını ziyaret etti. Bakan Ala, burada partililere hitaben yaptığı konuşmada, partili hanımlara vurgu yaptı. Efkan Ala, "Parti teşkilatlarımız demokrasinin ana atar damarlarıdır. Burası besliyor hem partiyi hem demokrasimizi hem de demokrasimizin yapabileceği işleri ve onun kapasitesinin arttırılmasını. O bakımdan hanımefendilerin özellikle siyasal katılımlarını çok anlamlı buluyorum. Çünkü siyaseti sokağa ve salonlara hanımefendilerin meseleye yaklaşımları aksettiriyor. Hanımefendiler mevzuya el atarlarsa o daha yumuşak bir biçimde daha rahat bir biçimde, kavgasız gürültüsüz çözülebilir. Erkekler bu konuda biraz daha az ehliyetli hanımefendilerle kıyasladığımızda. Ak Parti içerisinde sizlerin bu kadar aktif bir biçimde faaliyette bulunuyor olması sadece Türkiye içinde değil, bölgemiz içinde çok anlamlı. Yıllarca çeşitli biçimlerde ya toplumsal geleneklerimiz nedeni ile, devletin akıl almaz akıl dışı kuralları neden ile, devlet kurumlarının uygulamaları nedeni ile sıkıntı çekmiş, o sıkıntıları şiddete başvurmadan aşabilme yollarını da topluma göstermiş hanımefendilerimizin meselenin içinde olması bizim siyasal hareketimize ayrı bir kalite katmaktadır" dedi.
Parti ziyareti sonrasında Erzurumlu hemşehrilerini Balıkesir’de ziyaret etmek isteyen İçişleri Bakanı Ala, Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan bir kahvehaneyi ziyaret etti. Hemşehrilerinin yoğun ilgi gösterdiği Bakan Ala, burada çay içerek vatandaşlarla sohbet etti. Bir Erzurumlu vatandaşın çocuğunu kucağına alarak seven ve hediye veren Bakan Ala, daha sonra hemşehrilerinin sorunları dinledi.
Bakan Ala, Balıkesir ziyaretini tamamlayarak şehirden ayrıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<