Bakan Çelik’ten Elektrik Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, elektrik kesintilerinin artık 5 saatten fazla olmayacağını söyledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bir çay bahçesinde vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından...

29 Temmuz 2014 Salı 11:49
Bakan Çelik’ten Elektrik Açıklaması
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, elektrik kesintilerinin artık 5 saatten fazla olmayacağını söyledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bir çay bahçesinde vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından bölgenin önemli sorunu haline gelen elektrik sorununa değindi. Bakan Çelik, ”TEİAŞ’tan kaynaklanan sorunlardan dolayı gece 2 buçuk, gündüz 2 buçuk saat elektrik kesintisi oluyor. 5 saatin dışında elektrik kesintisi olur ise buna kesinlikle müsaade edilmeyeceğini ifade ediyorum. Bu kesinti bizimle ilgili, sizinle bir ilgisi yok. Kesintiler genel bir elektrik politikasından ve TEİAŞ’ta yaşanan sorunlardan kaynaklanıyor. 5 saatten fazla olan kesintilere hemen müdahale etmemiz gerekiyor. Elektriklerin rastgele kesilmesine kesinlikle anlaşmamız gereği müsaademiz olamaz" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<