Bakan İslam, Bedesten’i Gezdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Karesi Bedestenini gezdi. Balıkesir’e çeşitli temaslarda bulunmak üzere gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Bereket Eskpresi"nin iftarı programına katıldıktan sonra gece...

26 Temmuz 2014 Cumartesi 09:03
Bakan İslam, Bedesten’i Gezdi
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Karesi Bedestenini gezdi.
Balıkesir’e çeşitli temaslarda bulunmak üzere gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Bereket Eskpresi"nin iftarı programına katıldıktan sonra gece geç saatlerde de Karesi Belediyesi’nin kurduğu Bedesten’i gezdi. Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Bakan İslam, esnafı da ziyaret ederek bol kazançlar diledi. Bedesten’in çok güzel olduğunu söyleyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, kendisine eşlik eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan da standlar hakkında bilgiler aldı. Bakan İslam esnaf ziyaretinde cam ustasının ateşle şekil verdiği figürleri yakından takip etti. Uzun süre cam ustasını seyreden Bakan İslam’a yapılan figür hediye edildi. Özellikle bayanların yakından ilgi gösterdiği Bakan Ayşenur İslam’dan, bazı vatandaşlar da sorun ve dileklerini dile getirdi. Bayan bir vatandaşın "Başkanlarımızdan Allah razı olsun" demesi üzerine Bakan Ayşenur İslam da, "Allah hepsinden razı olsun. Balıkesir için büyük bir fedakarlık yaptık. Milletvekilimizi yolladık." dedi.
Bakan İslam Karesi Belediyesi’nin standını da ziyaret etti. Karesi Belediye tarafından kendisine verilen hediyeleri kabul eden Bakan İslam, Belediye’nin şapkasını takarak, "Sizin reklamınızı yapalım" şeklinde konuştu. Bakan İslam son olarak bir çay bahçesinde dinlenerek kendisine ikram edilen Osmanlı Şerbetini içti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<