Bakan Özhaseki: 'FETÖ'den bin 142 adet parsel kurtardık'

28 Ağustos 2016 Pazar 13:51 2016-08-28 13:54:04
Bakan Özhaseki: 'FETÖ'den bin 142 adet parsel kurtardık'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kanun hükmümde kararname ile teröre destek verenlerin mal varlıklarına el koyduklarını ifade etti. Özhaseki, "Şimdiye kadar tapulara alınan kararlar sonrasında bin 142 parseli bunların elinden kurtardık. Sadece bir tanesi 200 milyon dolar" dedi.

banner380
Bakan Özhaseki, "Bunların kanun hükmünde kararname ile bir takım mal varlıklarına el konuldu ama ben tapu kadastrodaki arkadaşlarıma dedim ki; bütün tapucu arkadaşlara arayın emir verin, bunlar tapuları bir yerde toplamış olabilirler, gayri kanuni olabilir. Bu emri ben veriyorum bakan olarak. Huylandıkları kimsenin tapularını devretmesinler. Polise haber versinler, savcıya haber versinler işlem yapılsın. Birkaç gündür yapılan işlemlerde kaç tane böyle mal kurtardınız diye sordum. Bin 142 adet parsel kurtardık. Daha o yayınlanan ve bilinenlerin dışında. Bir tanesini söylediler 200 milyon dolar arsa" dedi.  

Son Güncelleme: 28.08.2016 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<