banner359

Balkanlar Erdoğan’a "sıcak" Dostluk

"Balkanlardan hep soğuk hava gelmez" diyen AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, “Sımsıcak dostlar” dediği Bosna, Karadağ, Kosova ve Makedonya’dan gelen Balkan heyetini Başbakan Erdoğan ile buluşturdu. İzmir mitinginden sonra Balkanlardan...

03 Ağustos 2014 Pazar 12:03
Balkanlar Erdoğan’a
"Balkanlardan hep soğuk hava gelmez" diyen AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, “Sımsıcak dostlar” dediği Bosna, Karadağ, Kosova ve Makedonya’dan gelen Balkan heyetini Başbakan Erdoğan ile buluşturdu. İzmir mitinginden sonra Balkanlardan gelen 25 kişilik heyeti Başbakan Erdoğan ile bir araya getiren Sait, “Dostların buluşmasına vesile olduğum için mutluyum” dedi.
Aralarında Bosna-Hersek’in eski Başbakanı, Karadağ meclis başkan vekili ve milletvekili, Makedonya’dan bir belediye başkanı, Kosova, Makedonya ve Bosna’dan çok sayıda profesörün olduğu Balkan heyeti, İzmir milletvekili Rifat Sait’in davetlisi olarak Türkiye’ye geldiler. Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek verecek olan heyet, İzmir’den sonra Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Edirne ve İstanbul’da Balkan göçmeni vatandaşlarla görüşecekler ve Türkiye’nin Balkanlarda yaptığı hizmetleri anlatacaklar.

GÖNÜLLÜ ÇALIŞMALARDA BULUNUYORLAR
Türkiye’nin pek çok vilayetinde dost ve akrabaları olduğunu söyleyen Balkan heyeti, kendilerini ‘Tayyip sevdalısı’ olarak tanıtıyor ve Başbakan Erdoğan için gönüllü çalışmalarda bulunuyorlar. Her seçim döneminde Türkiye’ye gelen gönüllüler, Türkiye’deki Gezi olayları sırasında Balkanlarda Tayyip Erdoğan için mitingler düzenleyerek, “Dik Dur Eğilme, Balkanlar Seninle” demişlerdi. Balkan heyetinin başında Türkiye’ye gelen Hacı İlyaz Uka, geçen yıl Başbakan Erdoğan, Kosova Başbakanı Haşim Taçi ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı evinde ağırlamış ve üç farklı ülkenin başbakanını aynı anda evinde misafir edip, dikkat çekmişti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<