Baraj Baskını Pkk’nın Işi

Siirt Valiliği, Şirvan ilçesinde baraj şantiyesine yapılan baskını bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapıldığını bildirdi. Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 31 Temmuz 2014 günü saat 21.00 sıralarında Siirt’in...

01 Ağustos 2014 Cuma 10:46
Baraj Baskını Pkk’nın Işi
Siirt Valiliği, Şirvan ilçesinde baraj şantiyesine yapılan baskını bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapıldığını bildirdi.
Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 31 Temmuz 2014 günü saat 21.00 sıralarında Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı İkizler köyü, Nergiz mezrası mülki sınırları içerisinde yapımı süren özel bir şirkete ait HES baraj inşaatı yaklaşım tüneli ve şantiye yerleşkesi arasında kalan taş kırma ünitesi bölgesinde, roket olduğu değerlendirilen bir patlama sesi duyulduğu belirtildi. Açıklamada, "Sayıları tespit edilemeyen bölücü terör örgütü mensuplarınca baraj inşaatı ve şantiye bölgesinde uzun namlulu silahlarla ateş edilmiştir. Açılan ateşe özel güvenlik görevlilerince karşılık verilmiştir. Olay yerinde yapılan ilk incelemede, şantiyeye ait bir kamyon hasar görmüş, gasp edilen bir kamyon ile birlikte 3 işçi kaçırılmıştır. Olayın haber alınması üzerine Şirvan Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilerek, adli tahkikata başlanmıştır" denildi.
Olayla ilgili güvenlik kuvvetlerinin, bölgede geniş kapsamlı operasyon başlattığı öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<