banner359

Barakalarını Kendileri Yıkıyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Roman vatandaşlar barakalarını kendileri yıkıyor.Küçük Sanayi Sitesi Metal İşleri Bölümü civarında Roman vatandaşlara ait 3 ev ve 13 ahırdan oluşan 16 barakadan 13’ü geçen hafta yıkılırken, 3’ü için...

06 Ocak 2016 Çarşamba 11:42
Barakalarını Kendileri Yıkıyor
Bursa’nın İnegöl ilçesinde Roman vatandaşlar barakalarını kendileri yıkıyor.
Küçük Sanayi Sitesi Metal İşleri Bölümü civarında Roman vatandaşlara ait 3 ev ve 13 ahırdan oluşan 16 barakadan 13’ü geçen hafta yıkılırken, 3’ü için verilen mühlet doldu. Yıkıma giden belediye ekipleri yağmur engeliyle karşılaştı. Üç günlük sürenin dolmasının ardından yıkım yapılacak bölgeye giden ekipler, yağmurun başlaması ile yıkımdan vazgeçti. Barakalarda yaşayan Roman vatandaşlara bir gün daha mühlet verildi. Ancak Roman vatandaşlar kendi barakalarını yıkarak şehir dışına taşımak için harekete geçti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<