banner359

Baransu Ifade Verdi

Yazar Mehmet Baransu, hakkında devam eden bir soruşturma nedeniyle savcılıkta ifade verdi. Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu, hakkında devam eden bir soruşturma nedeniyle Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek savcılıkta...

30 Aralık 2014 Salı 12:01
Baransu Ifade Verdi
Yazar Mehmet Baransu, hakkında devam eden bir soruşturma nedeniyle savcılıkta ifade verdi.
Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu, hakkında devam eden bir soruşturma nedeniyle Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek savcılıkta ifade verdi. Edinilen bilgiye göre, hakkında devam eden bir soruşturma nedeniyle eksik evrakların tamamlanmasının ardından infaz için Asayiş Şube Müdürlüğü polis ekipleri, Kağıthane’de ikamet eden Mehmet Baransu’ya tebligat gönderdi. Ardından polisle birlikte İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Baransu, hakkında devam eden bir soruşturmayla ilgili savcıya ifade verdi. Baransu, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Öte yandan, Baransu, daha önce de Adana, Mersin ve 2’si Ankara’da olmak üzere 4 ayrı dava ve soruşturmada ifade vermeye gitmediği için Terörle Mücadele Şubesi polisleri tarafından evinden gözaltına alınmıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<