banner359

Başbakan İstanbul’u Selamladı

Kesin olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde teşekkür konuşması yaptı. Henüz maçın bitmediğini ve uzatma dakikalarının oynandığını söyleyen Erdoğan, “İnşallah hakem...

10 Ağustos 2014 Pazar 20:44
Başbakan İstanbul’u Selamladı
Kesin olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde teşekkür konuşması yaptı. Henüz maçın bitmediğini ve uzatma dakikalarının oynandığını söyleyen Erdoğan, “İnşallah hakem son düdüğü tabii ki YSK kararı ile çalacak ama tribünler de bir şeyin kararını verir” dedi.
Kesin olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanlığı seçimini kazanan Başbakan Erdoğan, evinden çıkarak Haliç Kongre Merkezi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geldi. Burada Erdoğan kalabalık bir grup tarafından coşkuyla karşılandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile birlikte seçim otobüsünün üzerine çıkan Başbakan Erdoğan, teşekkür konuşması yaptı.
Seçim sonuçlarının değerlendireceği balkon konuşmasını Ankara’da yapacağını söyleyen Erdoğan, “21.30 - 22.00 gibi Ankara’da konuşacağım. Süratle havaalanına geçip Ankara’ya gitmemiz lazım. Ankara’ya gidene kadar zaten temennimiz o ki yüzde yüz sandıklar açılmış olsun ve neticeyi buna göre inşallah almış olalım. Şu an maçın daha uzatma dakikalarını oynuyoruz. İnşallah hakem son düdüğü tabii ki YSK kararı ile açıklayacak ama tribünler de bir şeyin kararını verir” dedi.
Milletin sandıkta iradesini ortaya koyduğunu söyleyen Erdoğan, “Şu anda yüzde 97 oranında sandıkların neticesini almış vaziyetteyiz. Yüzde yüz olarak neticeyi aldığımız anda milletimiz ile genel merkezimizin balkonundan seslenerek kucaklaşacağız. Dualarınızı bekliyorum” diye konuştu.
Vatandaşlardan helallik isteyen Erdoğan, “Bizde bu can bu tende oldukça milletimize hizmete devam edeceğiz, çözüm sürecini ülkemizde egemen kılmak için gayretle koşturacağız” şeklinde konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<