banner359

Başbakan Yeni Stadın Açılışını Yapacak

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir Spor Stadı önünde yaklaşık 60 bin kişilik iftar programı düzenlendi. İftar programına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Necmettin Bilal Erdoğan’ın...

26 Temmuz 2014 Cumartesi 22:33
Başbakan Yeni Stadın Açılışını Yapacak
Başakşehir Belediyesi, Başakşehir Spor Stadı önünde yaklaşık 60 bin kişilik iftar programı düzenlendi.
İftar programına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Necmettin Bilal Erdoğan’ın yanı sıra on binlerce kişi katıldı.
Vatandaşların yoğun ilgisinin izdihama yol açtığı iftar programından sonra Başakşehir Stadının açılışına geçildi. İftar sonrası konuşma yapan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “Bu akşam burada iftar yaparken yapıp hemen yanımızda bulunan Başakşehir’e yeni kazandırılan stadyumumuzun açılışını yapacağız inşallah. Açılışa Başakşehir ve yeni Türkiye’nin kurucusu Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir spor şu anda Süper Lig’de yeni yapılan stadı açacak” dedi.
Öte yandan, komşularıyla iftar yapmaya gelen Maşallah Kaya, bu iftar sisteminin çok güzel olduğunu ve böyle büyük bir kalabalıkla iftar yapmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi.
Verilen iftarın ardından davetliler, Başbakan Erdoğan’ın yapacağı stat açılışı için tören alanına geçti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<