Başbakan Yıldırım’dan bedelli askerlik açıklaması!

04 Haziran 2017 Pazar 13:51 2017-06-04 13:53:50
Başbakan Yıldırım’dan bedelli askerlik açıklaması!
 Başbakan Binali Yıldırım, bedelli askerlikle ilgili, “Hükümetin gündeminde bedelliyle ilgili bir konu yok. Şu anda terörle amansız bir mücadele içindeyiz” açıklamasını yaptı.

Başbakan Yıldırım, dün Çankaya Köşkü’nde medya temsilcileriyle bir araya geldi. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başbakan Yıldırım, BBP Başkanı Mustafa Destici ile yaptığı görüşmenin ardından bedelli askerlik başlığının gündeme gelmesine yönelik sorulan soruyu cevapladı. Hükümetin gündeminde bedelli askerlikle ilgili bir konunun olmadığını ifade eden Yıldırım, BBP Genel Başkanı Destici’nin bedelli askerlikten elde edilen gelirin SMA hastalarına bağışlanması yönünde bir talebinin olduğunu ancak ona karşılık bir cevabın verilmediğini söyledi

Son Güncelleme: 04.06.2017 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<