banner359

Başbakan’a Ulaşamayınca Gözyaşı Döktü

Kocaeli mitinginde Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşmak isteyen ancak ulaşamayan kadın, gözyaşları içinde yardım istedi. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın coşkulu Kocaeli mitinginde bir...

03 Ağustos 2014 Pazar 20:36
Başbakan’a Ulaşamayınca Gözyaşı Döktü
Kocaeli mitinginde Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşmak isteyen ancak ulaşamayan kadın, gözyaşları içinde yardım istedi.
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın coşkulu Kocaeli mitinginde bir kadın, Başbakan Erdoğan’a ulaşmak için barikattan geçmeye çalıştı. Güvenlik engeline takılan 54 yaşındaki İfakat Kasar gözyaşları içinde, "Başbakan’a ulaşmak istiyorum. Evimdeki tek çocuğuma iş istiyorum. Diyarbakır’da çocuğum askerken öldü. Cenazesini evime getirdiler. Çocuğum askeri görevde ölmesine rağmen şehit sayılmıyor. Benim çocuğum neden şehit sayılmıyor? Bir kızım yuvada. Kirada kalıyorum. Maddi olarak çok zor durumdayım. Başbakan’dan çocuğuma iş isteyecektim" dedi.
İfakat Kasar’ın oğlu Burak Kasar’ın 2012 yılında Diyarbakır’da vatani görevini yaparken terhisine 4 ay kala öldüğü öğrenildi. Oğlunun intihar ettiğini öğrenen anne Kasar’ın intiharın şüpheli olduğunu söyleyerek hukuk mücadelesi başlattığı öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<