Basının meselelerinin çözümü için işbirliği

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı Ve Basın Mensuplarından Oluşan Heyet, Basın Yayın Ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’ne Atanan Mehmet Akarca’yı Ankara’daki Makamında Ziyaret Etti.

09 Eylül 2016 Cuma 11:56
Basının meselelerinin çözümü için işbirliği
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve basın mensuplarından oluşan heyet, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Akarca’yı Ankara’daki makamında ziyaret etti.
Basının meselelerinin konuşulduğu ziyarette, meslekte yaklaşık 40 yılı geride bırakan bir ismin Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’ne getirilmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, “Basının içinden gelen bir meslektaşımızın BYEGM Genel Müdürü olması, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaların sorunları çözücü nitelikte olacağının işaretidir. Mehmet Akarca’yı kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.
Ziyarette TGK’nın kuruluş sürecini anlatan ve 91 gazeteciler cemiyeti ve basın meslek kuruluşu ile Türkiye’nin en üst çatı örgütü olduğunu söyleyen Nuri Kolaylı, ABD, AB ve Asya ülkeleri başta olmak üzere dünya genelinde yayın yapan yaklaşık 500 medya kurumu temsilcisinin katılacağı “15 Temmuz darbe girişimi ve gerçekler konferansı” düzenlenmesi için çalışıldığını açıklayarak, “Darbe girişimiyle ilgili gerçekleri bütün detaylarıyla dünya medyasına anlatmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca da, “Mesleğimizi hak ettiği yere getirmek hepimizin ortak hedefi. Bu hedef doğrultusunda sizlerle işbirliği içinde çalışmak memnuniyet verici olacak. Ziyaretinizden dolayı içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı’nın yanı sıra Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan, TGK Genel Başkan Vekili Sefa Özdemir, Gazeteciler Cemiyeti (Ankara) Başkanı Nazmi Bilgin, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Adem Alemdar, Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Aytekin Polater ve Basın İlan Kurumu Genel Kurul Delegesi Şevket Erzen hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<