banner359

Başkan Iışık projeleri vatandaşlara anlattı

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, hayata geçirilen ve yapımı devam eden büyük projelerinin yer aldığı broşürü vatandaşlarla paylaştı.Vatandaşlara ve esnafa broşür dağıtan Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Belediye hizmetlerinin...

20 Şubat 2018 Salı 17:03
Başkan Iışık projeleri vatandaşlara anlattı

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, hayata geçirilen ve yapımı devam eden büyük projelerinin yer aldığı broşürü vatandaşlarla paylaştı.

Vatandaşlara ve esnafa broşür dağıtan Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Belediye hizmetlerinin en sağlıklı şekilde gerçekleştirilmesinde hemşehrilerimizin bizlerle paylaştıkları fikirler büyük önem taşımakta. Düzenli olarak esnaflarımıza kahvaltı yapıyoruz. Sabah namazının ardından cemaatlerle birlikte çorba içerken yaptığımız istişarelerde, sokakta hemşehrilerimizle yaptığımız sohbetlerde ilçemizin ihtiyaçlarını onlardan dinleyerek hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. Gürsu’muzda huzur ve keyifle yaşanmasını sağlamak için çalışıyoruz. İlçemiz için önemli hizmetleri gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<