banner359

Başkan Kanar’dan Emniyet Müdürü Mithat Öztaş’a ziyaret

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Görevine Yeni Başlayan İlçe Emniyet Müdürü Mithat Öztaş’i Ziyaret Etti.

07 Ocak 2020 Salı 17:25
Başkan Kanar’dan Emniyet Müdürü Mithat Öztaş’a ziyaret

Bursa’nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, görevine yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Mithat Öztaş’ı ziyaret etti.

Başkan Kanar İlçe Emniyet Müdürü Mithat Öztaş’a hayırlı olsun dileğinde buldu. Vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için emniyet güçlerine büyük görevler düştüğünü dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Sizlerle birlikte başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Belediye olarak elimizden gelen desteği sağlayarak huzur ve güven ortamının daha ileri seviyelere çıkacağını düşünüyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Mithat Öztaş ise ilçede huzur ve düzeni temin ve, insanların can ve mal güvenliğini korumak için iş birliğiyle çalışmaların yürütülmesi gerektiğinin vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<