banner359

Başkan öğrencilerle kitap okudu

Bursa’nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan öğrencilerle kitap okudu.Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçedeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile gerçekleştirilen ’Başkanımla Okuyorum’ faaliyetleri çerçevesinde Uğur Lisesi’ndeki...

10 Ocak 2019 Perşembe 17:40
Başkan öğrencilerle kitap okudu

Bursa’nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan öğrencilerle kitap okudu.

Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçedeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile gerçekleştirilen ’Başkanımla Okuyorum’ faaliyetleri çerçevesinde Uğur Lisesi’ndeki öğrencilerle gelerek kitap okudu. Eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini belirten Başkan Özkan, bu anlamlı faaliyete katılan öğrencilere teşekkür etti.

İlçedeki ilk ve ortaokul öğrencileri ile gerçekleştirdikleri ’Başkanımla Okuyorum’ etkinliğine kısa süre önce lise öğrencilerini de dâhil ettiklerini hatırlatan Özkan, “Bu zamana kadar Karacabey’de birçok projeyi hayata geçirdik. Bu projemizle de okullarımızdaki öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizin eğitiminde katkımız olması bizleri çok sevindiriyor “dedi.

Kurucu Okul Müdürü Nail Çakıcı, Başkan Ali Özkan’a çiçek takdiminde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<