Başsavcı Gürlek’ten Başkan Dündar’a veda ziyareti

Mart ayında emekliliğe ayrılacak olan Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sait Gürlek, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a veda ziyaretinde bulundu.Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, makamında ağırladığı Bölge Adliye Mahkemesi...

24 Şubat 2018 Cumartesi 14:45
Başsavcı Gürlek’ten Başkan Dündar’a veda ziyareti

Mart ayında emekliliğe ayrılacak olan Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sait Gürlek, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a veda ziyaretinde bulundu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, makamında ağırladığı Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sait Gürlek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Dündar, Bursa’daki çalışmalarından dolayı Başsavcı Gürlek’e teşekkür ederek, emeklilik hayatında sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diledi.

banner380

Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sait Gürlek de Bursa’da görev yaptığı süre içerisinde kendisinden samimi dostluğunu hiçbir zaman esirgemeyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti.

Başkan Dündar, ziyaret sonunda Başsavcı Gürlek’e hatıra olarak Bursa çakısı hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<