banner359

Bataklığa saplanan köpeğe dev kurtarma operasyonu

Bursa’da göletin yanındaki çamura saplanan köpek, NAK, AKUT ve AFAD ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasıyla kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, Merkez Nilüfer ilçesi Kayapa Göleti civarında bir köpeğin gölet içerisinde mahsur...

18 Eylül 2016 Pazar 08:22
Bataklığa saplanan köpeğe dev kurtarma operasyonu
Bursa’da göletin yanındaki çamura saplanan köpek, NAK, AKUT ve AFAD ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasıyla kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Merkez Nilüfer ilçesi Kayapa Göleti civarında bir köpeğin gölet içerisinde mahsur kaldığını gören vatandaşlardurumu arama kurtarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Bursa Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ve Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ekipleri, olay yerine vardıklarında tamamen çamura saplanan köpeği kurtarmak için botla gölete açıldı. 3 saat süren operasyonun ardından köpeği ip ile bağlayıp bota çeken ekipler köpeğin hareket edemediğini fark etti. Bunun üzerine köpek Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri görevlilerine teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<