banner359

Belediye binasında ziyaretçi kartı uygulaması

Orhangazi Belediyesi’nde artık ziyaretçi kartı uygulaması başlatıldı.Orhangazi Belediyesi’nde 31 Mart seçimlerinden sonra başlayan Bekir Aydın döneminde yeni uygulamalar teker teker hayata geçmeye başladı. Orhangazi Belediyesi daha önce...

26 Nisan 2019 Cuma 11:33
Belediye binasında ziyaretçi kartı uygulaması

Orhangazi Belediyesi’nde artık ziyaretçi kartı uygulaması başlatıldı.

Orhangazi Belediyesi’nde 31 Mart seçimlerinden sonra başlayan Bekir Aydın döneminde yeni uygulamalar teker teker hayata geçmeye başladı. Orhangazi Belediyesi daha önce personelin giriş ve çıkış saatlerinde imza atmasını mecburi etti. Şimdi ise ziyaretçiler için ziyaretçi kartı uygulaması başlatıldı. Konu ile ilgili belediye personeline başkanlık tarafından geçilen mesajda, "Belediye binası girişinde danışma tarafından bina içindeki tüm ziyaretçiler için ziyaretçi kartı uygulaması başlatılmıştır. Bu konuda personelimizinde danışmadaki arkadaşlarımıza yardımcı olmalarını önemle rica ederiz" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<