banner359

Bisikletle köye göç

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde, Deliballılar Köyü Gençlik Derneği üyesi 6 genç, yaz tatilinde şehir merkezinden bisiklitle köylerine gitti.Beşevler lambaları önünden başlayan 60 kilometrelik maceralı yolculuk 7 saat sürdü. Gençler Deliballılar...

13 Temmuz 2018 Cuma 16:37
Bisikletle köye göç

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde, Deliballılar Köyü Gençlik Derneği üyesi 6 genç, yaz tatilinde şehir merkezinden bisiklitle köylerine gitti.

Beşevler lambaları önünden başlayan 60 kilometrelik maceralı yolculuk 7 saat sürdü. Gençler Deliballılar köyüne kadar pedal çevirdi. Gençlik Konseyi Başkanı Mustafa Ertuğrul, "Okullarımızın tatile girmesiyle birlikte arkadaşlarımızla beraber bisiklet turları düzenliyoruz. Arkadaşlarımızla karar alıp, Bursa’dan kendi köyümüz olan Orhaneli Deliballılar’a gitmeye karar verdik. Beşevler’den başlayan eğlenceli yolculuğumuz 7 saat sürdü. Ekipmanlarımızın eski olmasından dolayı yolculuk süremizi çok fazla azaltamadık. Bir sonraki yolculuğumuzda ekipmanlarımıza yenileyerek bu zamanı biraz daha kısaltmayı planlıyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<