Bisikletli Izdivaç

İzmir Bornova’da evlenen bisiklet tutkunu çiftin gelin arabası bisiklet oldu. Hafta sonu evlenen ve tüm işlemlerini süsledikleri tandem bisikletle birlikte yapan Hakan Erez ve Deniz Bozkır, nikah salonunun yolunu tutarken onlarca bisikletli eşlik...

25 Ağustos 2014 Pazartesi 14:52
Bisikletli Izdivaç
İzmir Bornova’da evlenen bisiklet tutkunu çiftin gelin arabası bisiklet oldu. Hafta sonu evlenen ve tüm işlemlerini süsledikleri tandem bisikletle birlikte yapan Hakan Erez ve Deniz Bozkır, nikah salonunun yolunu tutarken onlarca bisikletli eşlik etti.
Spor kıyafetleri ve papatyalarla süslü bisikletiyle nikahın kıyılacağı Bornova ilçesinde şehir turu atan Erez ve Bozkır, vatandaşların ilgisini çekti. Bisikletle kuaföre giden ardından yine iki tekerli gelin arabalarıyla nikah salonunun yolunu tutan gençlerin nikahı kıyıldı. Ardından arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirip vedalaşan çift, bir süre bisiklet üzerinde giderek balayına çıktı.
Hakan Erez, duygularını şöyle açıkladı: "Biz, bisiklet tutkunuyuz. İşyerimize zaten bisikletle gidip geliyoruz. İzmir Bisiklet Derneği ve Perşembe akşamı bisikletçileri ile tura çıkıyoruz. Hayatımızın önemli bir bölümünü üzerinde geçirdiğimiz bisikleti, gelin arabası yaparak dikkat çekmek istedik. Çok mutluyuz."
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<