banner359

Bolu Dağı Kara Teslim

İstanbul - Ankara karayolunun Bolu Dağı kesiminde gece saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde kar yağışı ulaşımda aksamalara neden oluyor. Lapa lapa...

30 Aralık 2014 Salı 09:33
Bolu Dağı Kara Teslim
İstanbul - Ankara karayolunun Bolu Dağı kesiminde gece saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.
TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde kar yağışı ulaşımda aksamalara neden oluyor. Lapa lapa yağan kar yağışı sonrasında Abant Kavşağı ve Düzce il sınırı arasında sürücüler zor anlar yaşadı. Karayolları ekipleri tuzlama ve kürüme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kar yağışının gün boyunca devam etmesi bekleniyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<