Bölücü örgüt Patlayıcı Yüklü Kamyon Kaçırdı

Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu bir grup teröristin özel bir kömür ocağına ait patlayıcı yüklü kamyonu kaçırdığını açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü...

27 Ekim 2014 Pazartesi 17:39
Bölücü örgüt Patlayıcı Yüklü Kamyon Kaçırdı
Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu bir grup teröristin özel bir kömür ocağına ait patlayıcı yüklü kamyonu kaçırdığını açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu silahlı bir grup terörist tarafından Şırnak’ın Silopi ilçesi Aksu köyü bölgesinde özel bir kömür ocağına ait patlayıcı (yaklaşık 400 kg amonyum nitrat) yüklü bir kamyonun kaçırıldığı kaydedildi. Söz konusu bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin kaçırdıkları kamyondan patlayıcı maddeleri indirip başka bir kamyona yüklemeyi müteakip, kamyonu ve sürücüsünü serbest bıraktıkları kaydedilen açıklamada, "23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nca söz konusu olayla ilgili keşif yapmak ve tespit edildiğinde teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Görümlü Jandarma Komando Tabur Komutanlığı’ndan 4 Jandarma Komando Timi bölgeye sevk edilmiş, ilaveten 2 adet AH-1W taarruz helikopteri ve İnsanlı Keşif Uçağı görevlendirilmiş olup, gelişmeler takip edilmektedir" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<