Bu Da Çöp Taksi

Mustafakemalpaşa Belediyesi, yaptığı yeni yatırımlarla vatandaşın ayağına hizmet götürüyor. Özel olarak tasarlanan çöp taksilere vatandaşlar bir telefonla ulaşıp çöpünü aldırabilecek.Özel olarak tasarlanan ve her yere girebilen çöp...

09 Ocak 2016 Cumartesi 12:15
Bu Da Çöp Taksi
Mustafakemalpaşa Belediyesi, yaptığı yeni yatırımlarla vatandaşın ayağına hizmet götürüyor. Özel olarak tasarlanan çöp taksilere vatandaşlar bir telefonla ulaşıp çöpünü aldırabilecek.
Özel olarak tasarlanan ve her yere girebilen çöp taksiler, normal çöp toplama araçlarına göre daha fonksiyonel olarak hizmet verecek. Vatandaşların ’Alo Çöp Taksi’ sayesinde bire bir temizlik hizmeti alabileceklerini ifade eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, "613 35 50 numaralı telefonla sunulan hizmet, ilçe merkezi ve tüm kırsal mahallelerde geçerli olacak. Küçük hacimli atıkların ara mahallerden toplanması için ’çöp taksi’ dönemini başlattık. İlk etapta 2 adet çöp taksiyi devreye olacak. Mini damperli çöp taksiler büyük çöp araçların giremediği bölgelerde hizmet verecek. Çöp taksiler ihbar üzerine bölgeye giderek çöplerin hızla toplanmasını sağlayacak" diye konuştu.
Başkan Kurtulan, "Belediyeler tarafından sunulan temizlik hizmetlerinin aksatılmadan ve eksiksiz yerine getirilmesi gereken bir hizmet. Temizlik işleri müdürlüğümüzde verilen hizmet kalitesinin arttırılması yönünde çalışmalarımız sürüyor. Bunlardan biri de bu çöp taksilerdi. Ben bu hizmette katkısı bulunan yetkili firmamız ve çalışanları ile birlikte müdürlüğümüz personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<