banner359

Bu Da İstanbul’un Yılbaşı Trafiği

İstanbul’da yılbaşı gecesi için iş yerlerinden çıkarak evlerine gitmeye çalışan vatandaşlar, trafik sürprizi ile karşılaştı. Yılbaşı gecesi için iş yerinden çıkan milyonlarca vatandaş, arabaları ile evlerine ulaşmaya çalıştı....

31 Aralık 2014 Çarşamba 17:10
Bu Da İstanbul’un Yılbaşı Trafiği
İstanbul’da yılbaşı gecesi için iş yerlerinden çıkarak evlerine gitmeye çalışan vatandaşlar, trafik sürprizi ile karşılaştı.
Yılbaşı gecesi için iş yerinden çıkan milyonlarca vatandaş, arabaları ile evlerine ulaşmaya çalıştı. İstanbul’da Avrupa yakası Haliç Köprüsü ve Boğaz Köprüsü çevresinde yoğun trafik yaşandı. İstanbul trafiği Boğaziçi Köprüsü istikametinde tamamen kilitlendi. Otomobilleri ile yola çıkan vatandaşlar, yoğun trafikte evlerine ulaşabilmek için çaba sarf ediyor.
Saatlerdir yolda olduğunu söyleyen bir sürücü, “Zannedersem yılbaşı nedeniyle böyle oldu. Çile çekiyoruz” diyerek tepki gösterdi.
Metrobüs ve toplu taşıma araçlarında ise büyük bir yoğunluk yaşanmadığı gözlendi. Metrobüs duraklarında bekleyen vatandaşlar, gelen araçlara binerek evlerine ulaştı.
(İHAY)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<