Bu Görüntü Büyülüyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, yılın en uzun gecelerinin yaşandığı şu günlerde gökyüzü büyülüyor.Yurdun bir çok yerinde dükkanlar, caddeler ve meydanlar özel ışık sistemleriyle süslenirken, Kazdağları doğal süsü yıldızlarla...

25 Aralık 2014 Perşembe 11:07
Bu Görüntü Büyülüyor
Balıkesir’in Edremit ilçesinde, yılın en uzun gecelerinin yaşandığı şu günlerde gökyüzü büyülüyor.
Yurdun bir çok yerinde dükkanlar, caddeler ve meydanlar özel ışık sistemleriyle süslenirken, Kazdağları doğal süsü yıldızlarla yeni yıla girmeye hazırlanıyor. Kazdağları’nın şehirlerden uzak kesimlerinde yıldızlar seyri doyumsuz manzaralar veriyor. Bir çok vatandaş ve amatör fotoğrafçı bu şöleni izleyebilmek için gecenin ilerleyen saatlerinde dağların yüksek kesimlerine çıkıyor. Ay ışığının da olmaması yıldızları iyice belirginleştiriyor. Vatandaşlar çıplak gözle yıldız takımlarını görebiliyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<