banner359

Bu Görüntü Hayvan Severleri Ayaklandırdı

Galatasaray eski 2. Başkanı ve işadamı Turgay Kıran’ın Muğla’nın Bodrum ilçesindeki otelini koruyan dört köpek kimliği belirsiz kişilerce zehirlendi.Galatasaray eski 2. Başkanı ve işadamı Turgay Kıran’ın sahibi olduğu Bodrum Yalıkavk’ta...

29 Kasım 2014 Cumartesi 19:00
Bu Görüntü Hayvan Severleri Ayaklandırdı
Galatasaray eski 2. Başkanı ve işadamı Turgay Kıran’ın Muğla’nın Bodrum ilçesindeki otelini koruyan dört köpek kimliği belirsiz kişilerce zehirlendi.
Galatasaray eski 2. Başkanı ve işadamı Turgay Kıran’ın sahibi olduğu Bodrum Yalıkavk’ta bulunan La Maison Otel’in koruyan 4 köpek zehirlenerek öldürüldü. Yalıkavak Mahallesi’nde otel önünde ölü bulunan köpekler otel çalışanlarını şok etti. 4 köpeğin zehirlenmesi üzerine otelin işletmeciliğini yapan Deniz Anapa’nın İstanbul’da sinir krizi geçirdiği öğrenildi.
Otel müdürü Sezer Atlı, köpeklerin güçlü bir zehirle öldürüldüğünü belirterek, “Akşam saatlerinde yol kenarında bir sokak köpeğinin can çekiştiğini gördüm. Kendi köpeklerimin yanına koştum onlarda aynı şekildeydi. Veterinere haber verdim geldi baktı ama kurtaramadık. Zehirleyen kişi tavuklu bir yemek yapmış köpeklere vermiş onlarda bu yemeği yer yemez ölmüş. Çok üzüldük, nasıl böyle bir şey yaparlar. Biz polise şikayet ettik. Suçluların bir an önce bulunmasını istiyoruz” dedi.

HAYVAN SEVERLER AYAKLANDI
Köpeklerin ölüm haberlerini alan Bodrum Hayvan Severler Otelin önüne gelerek açıklamalarda bulundular. Yaklaşık 20 kişilik bir grup olayın üstüne gideceklerini söyleyerek, “Bu bir katliamdır, öncelikle bu yasanın değişmesi gerekiyor. Bugün toplam 5 köpek 2 kedi zehirlenerek öldürüldü. Biz hayvan severler olarak bu işin peşini bırakmayacağız” diye konuştu.
Öte yandan köpeklerden biri otopsiye gönderilirken diğer 3 köpek gömüldü. Polis ise olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<