banner359

Bu sergi Van’ı anlatıyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Van’ı tuvale aktaran ressam Mustafa Akbaş, eserlerini Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.Vanlı ressam Mustafa Akbaş’ın yağlı boşa sergisinin açılışına...

01 Mart 2018 Perşembe 10:59
Bu sergi Van’ı anlatıyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Van’ı tuvale aktaran ressam Mustafa Akbaş, eserlerini Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.

Vanlı ressam Mustafa Akbaş’ın yağlı boşa sergisinin açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Van İli ve İlçeleri Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Akser Karataş ile çok sayıda davetli katıldı. Serginin açılışını yapan Başkan Bozbey, ressam Mustafa Akbaş’ın eserleri ile kendilerini uzun bir yolculuğa çıkardığını söyledi. Bozbey, “Mustafa hocam Van’ı daha yakından tanıma fırsatını Bursalılar’a sunmuş oldu. Bu sergide Van’ın birçok farklı yönünü görebiliyoruz. Van kedisini ve tarihi yerlerini, Mustafa hocamızın farklı duygular yüklediği fırçasıyla tanıma fırsatı bulduk. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Mustafa Akbaş da eserlerini sergileme imkanı tanıyan Başkan Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<