BUDO, Kabataş İskelesi’ni kullanmaya devam ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak meydan düzenleme projesi kapsamında Kabataş İskelesi deniz trafiğine kapatılırken, BUDO tadilat tamamlanana kadar Kabataş’ı kullanmaya devam edecek.İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden...

11 Ağustos 2016 Perşembe 15:50
BUDO, Kabataş İskelesi’ni kullanmaya devam ediyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak meydan düzenleme projesi kapsamında Kabataş İskelesi deniz trafiğine kapatılırken, BUDO tadilat tamamlanana kadar Kabataş’ı kullanmaya devam edecek.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kabataş iskeleleri sabah saatlerinden itibaren deniz trafiğine kapatılacak. Çalışma sebebiyle Kabataş’taki vapur iskeleleri yaklaşık 2 yıl deniz trafiğine kapalı kalacak. Kabataş sahilinde deniz, raylı sistem ve karayolu taşımacılığını entegre edecek modern bir transfer merkezi yapılacak. Trafik yeraltına alınarak sahil boyunca kesintisiz yaya akışı sağlanacak. Bu çalışma nedeniyle Kabataş vapur iskeleleri yaklaşık iki yıl deniz trafiğine kapatılacak" denildi.
Bursa Mudanya-İstanbul Kabataş arasında deniz ulaşımının önemli bir markası haline gelen BUDO ise Kabataş’ı bir süre daha kullanmaya devam edecek. Burulaş A.Ş’den yapılan açıklamada, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kabataş iskelesinde yapılacak tadilat sebebiyle bu iskeleden hizmet veren deniz araçlarına değişik iskeleler tahsis edilmiştir. BUDO seferleri için Burulaş A.Ş.’ye tahsis edilen Sirkeci’deki Katip Çelebi iskelesi ise henüz teslim edilmemiştir. İskelenin boş tesliminden sonra yapılacak tadilat ve uygulanacak prosedür muhtemelen 15 gün sürecektir. Bu süreye kadar seferler Kabataş iskelesinden devam edecek” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<