Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği yapısında revizyon

BURSA KÜLTÜR TURİZM VE TANITMA BİRLİĞİ (BKTTB), ‘KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ ÇERÇEVESİNDE’ OLAĞANÜSTÜ GÜNDEMLE BİR ARAYA GELEREK, MECLİS TOPLANTISINI YAPTI. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIDA, BİRLİK BAŞKAN VEKİLİ İLE ASİL KATİP VE ENCÜMEN ÜYELERİ YENİDEN BELİRLENDİ.

21 Mayıs 2020 Perşembe 11:21
Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği yapısında revizyon

Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği (BKTTB), ‘koronavirüs tedbirleri çerçevesinde’ olağanüstü gündemle bir araya gelerek, meclis toplantısını yaptı. Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, birlik başkan vekili ile asil katip ve encümen üyeleri yeniden belirlendi.

Turizm ve tanıtma birliğinin faaliyetlerini daha da aktif kılmaya yönelik meclisi, Büyükşehir Belediye ve Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği Başkanı Alinur Aktaş yönetti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Osmangazi Belediyesi’nin birlikten ayrılma, Gürsu Belediyesi’nin de birliğe katılma talepleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda, ikinci başkan vekili, birlik encümen üye, birlik plan ve bütçe komisyon üye seçimleri de yapıldı.

Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği’nin meclis toplantısında, Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Serhat Tosun’dan boşalan İkinci Başkan Vekilliği’ne Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Davut Aydın getirildi. Büyükorhan Meclis Üyesi Hanife Yetiş asil katip üyeliğine, Orhangazi Belediye Meclis Üyesi Selami Ekeman ise encümen üyeliğine seçildi. Birlik plan ve bütçe komisyonu ise olduğu gibi devam kararı aldı. BKTTB’nin yeni yapısı şu şekilde oluştu;

Birlik başkanı: Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş.

Birlik birinci başkan vekili: Kağan Mehmet Usta (İznik Belediye Başkanı).

banner380

Birlik ikinci başkan vekili: Davut Aydın (Yenişehir Belediye Meclis Üyesi).

Birlik asil katip üyeleri: Ayşegül Seyran (Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi), Hanife Yetiş (Büyükorhan Meclis Üyesi).

Birlik encümen üyeleri: Kağan Mehmet Usta (İznik Belediye Başkanı), İmdat Cav (Yenişehir Belediye Meclis Üyesi), Murat Yıldırım (Nilüfer Belediye Meclis Üyesi), Selami Ekeman (Orhangazi Belediye Meclis Üyesi).

Birlik plan ve bütçe komisyonu üyeleri: Ali Mersin (Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi). Sevim Parlak (Yıldırım Belediye Meclis Üyesi), Yusuf Akbulut (Mudanya Belediye Meclis Üyesi), Nihat Arı (Orhaneli Belediye Meclis Üyesi), Şaban Fethi Yıldız (Harmancık Belediye Meclis Üyesi).

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<