banner359

Bursa Valisi Küçük ve eski Bakan Ala ’Türk Kartalı’nı inceledi

Bursa Valisi İzzettin Küçük ve eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursalı Gökçen grubun Alman uçak firması Aquila’yı satın alarak Türk markasına dönüştürdüğü uçağı inceledi.Bursa Yenişehir Havaalanı’nda yapılan lansman tanıtımına...

20 Kasım 2016 Pazar 15:12
Bursa Valisi Küçük ve eski Bakan Ala ’Türk Kartalı’nı inceledi
Bursa Valisi İzzettin Küçük ve eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursalı Gökçen grubun Alman uçak firması Aquila’yı satın alarak Türk markasına dönüştürdüğü uçağı inceledi.
Bursa Yenişehir Havaalanı’nda yapılan lansman tanıtımına eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa Valisi İzzet Küçük, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamil ve çok sayıda davetli katıldı. B Plas Üst Yöneticisi Celal Gökçen, gelen konuklara uçak hakkında bilgiler verdi. Gökçen, "Almanya’da ürettiğimiz uçaklarımızdan bir tanesini buraya getirdik. Görmek ve inceleme şansımız olacak" dedi.
Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ise, “Türkiye’nin 2023 hedefleri var. Yüksek teknoloji konusunda bizim teşviklerimiz var. Türkiye bu yüksek teknolojik ürünlere sahip olmayı arzu ediyor. İlk 10 ekonomi arasına öyle gireceğiz” diye konuştu.
Bursa Valisi İzzet Küçük ise, "Havacılık sanayinde bir Gökçen çalışması var. Onun bir parçası bu. Bursa’nın havacılık sektöründe Türkiye’nin merkezi olma yönünde de bir adımdır" açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<