Bursa’da 19 Mayıs Coşkusu

Bursa’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı.19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenleri sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk bırakma ve saygı duruşuyla başladı. Törene Bursa...

19 Mayıs 2018 Cumartesi 13:04 2018-05-19 13:25:13
Bursa’da 19 Mayıs Coşkusu

Bursa’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı.

banner380
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenleri sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk bırakma ve saygı duruşuyla başladı. Törene Bursa İl Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Şahin ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin üyeleri katıldı. Şahin, yapılacak programlar hakkında bilgiler verdi. Buradaki törenin ardından Tophane Saltanat Kapı’da buluşan öğrenci grupları ve vatandaşlar bando takımı eşliğinde Atatürk Anıtı’na kadar yürüdü. Yürüyüş sebebiyle Atatürk Caddesi trafiğe kapatıldı. Çevredeki esnaf ve vatandaşların da katıldığı yürüyüşte renkli görüntüler ortaya çıktı. Yürüyüş sonunda valilik önünde toplanan gruplar, çeşitli spor okulu ve lise öğrencilerinin gösterilerini izledi. Şiir, folklor, jimnastik, eskrim, güreş ve karate gösterilerinin yapıldığı kutlamalar vatandaşlardan ilgi gördü. 19 Mayıs kutlamaları gün boyu şehrin farklı noktalarında sürecek.

Son Güncelleme: 19.05.2018 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<