Bursa’da bayram öncesi zabıtadan tatlı imalathanelerine baskın

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi tatlı imalathanelerini denetledi. Hijyenik ortamlarda üretim yapmayan imalathanelere belediye ekipleri tarafından tutanak tutuldu.Vatandaşların...

21 Haziran 2017 Çarşamba 15:08
Bursa’da bayram öncesi zabıtadan tatlı imalathanelerine baskın

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi tatlı imalathanelerini denetledi. Hijyenik ortamlarda üretim yapmayan imalathanelere belediye ekipleri tarafından tutanak tutuldu.

banner380

Vatandaşların huzur ve güven içinde alışveriş yapabilmelerini sağlamak adına Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini arttıran Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde tatlı üretimi yapan işyerlerini titizlikle inceledi. Denetimlerde ağırlıklı olarak hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası ve çalışanların temizliği konusunda incelemeler yapıldı. Çalışanların kılık kıyafetinden, mekan temizliği ve üretim araçlarının temizliğini de inceleyen ekipler, hizmet ve hijyen standartlarına uygun üretim yapan işletmelere teşekkür ederken, kurallara uymayan işletmeler hakkında tutanak tanzim edip, eksiklerin giderilmesi için uyardı.

Zabıta ekipleri, denetimlerin amacının cezai işlem olmadığını belirterek, Osmangazi halkının en iyi hizmeti alarak daha sağlıklı ürünleri tüketmesi adına denetimlere hız verdiklerini ifade etti. Osmangazi Belediyesi ekiplerinin yaptığı denetimler vatandaşlar tarafında da takdir gördü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<