Bursa’da birisi 71 yaşında 3 hasta alkışlarla taburcu edildi

KORONA VİRÜS SALGININDA TESTLERİ POZİTİF ÇIKAN VE ORHANGAZİ DEVLET HASTANESİ'NDE TEDAVİ ALTINA ALINAN 3 KİŞİ, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ALKIŞLARI ARASINDA TEDAVİLERİ TAMAMLANARAK TABURCU EDİLDİ. HASTALARIN TABURCU EDİLMELERİ ESNASINDA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI.

09 Nisan 2020 Perşembe 18:06
Bursa’da birisi 71 yaşında 3 hasta alkışlarla taburcu edildi

Korona virüs salgınında testleri pozitif çıkan ve Orhangazi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan 3 kişi, sağlık çalışanlarının alkışları arasında tedavileri tamamlanarak taburcu edildi. Hastaların taburcu edilmeleri esnasında duygusal anlar yaşandı.

Orhangazi’de korona virüs salgını sonrasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve korona testleri pozitif çıkan 3 hasta yaklaşık 10 günlük tedavileri sonrasında taburcu edildiler. Orhangazi Devlet Hastanesinde tedavileri süren 29 yaşındaki Mert Çakıcı, 45 yaşındaki Mine Engin ve 71 yaşındaki Aslan Aytemür, tedavilerinin ardından iyileşerek taburcu edildiler. Farklı yaş aralıklarında olan 3 hasta Orhangazi Devlet Hastanesinden taburcu edilirken, sağlık çalışanları hastaları alkışlarla uğurladı.

banner380

Öte yandan korona virüs testleri pozitif çıktıktan sonra hastalığı yenen 3 kişi taburcu edildikten sonra evlerinde karantina altında tutulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<