banner359

Bursa’da tarih sohbetleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen “bursa Kültürü Ve Tarih Sohbetleri” Programı Devam Ediyor.

26 Aralık 2019 Perşembe 14:36
Bursa’da tarih sohbetleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bursa Kültürü ve Tarih Sohbetleri” programı devam ediyor.

Bursa’nın 17 ilçesinde planlanan program kapsamında tarihçi ve rehber Ömer Kaptan tarafından Bursa’nın tarihî ve kültürel değerleri, görsel sunumlar eşliğinde öğrencilere aktarılıyor. Bu hafta Mustafakemalpaşa ilçesinde Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen programa öğrenciler ilgi gösterdi. Programa İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Efe, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Işık ve Mehmet Ardıçoğlu da katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<