banner359

Bursa’da yaklaşık 2 ayın ardından çocuklar toprakla buluştu

BURSA’DA YAKLAŞIK 2 AYDIR EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLAR PARKLARDA TOPRAKLA BULUŞTU.

13 Mayıs 2020 Çarşamba 13:29
Bursa’da yaklaşık 2 ayın ardından çocuklar toprakla buluştu

Bursa’da yaklaşık 2 aydır evlerinde kalan çocuklar parklarda toprakla buluştu.

Bugün tüm Türkiye’de 11.00 ile 15.00 saatleri arasında 0-14 yaş arası çocuklara sokağa çıkma izni verildi. Bursa’da çocuklar kendilerini parklara atarken, toprakta oyuncak kamyonlarıyla ve kum kovalarıyla gönüllerince eğlendi. Kimisi patenleriyle özgürlüğün keyfini çıkartırken, kimi de top oynadı. Bisikletleriyle de parkta tur atan çocuklara Nilüfer Belediyesi ekipleri maske dağıttı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, yaklaşık 2 aydan sonra çocukların parkları renklendirdiğine dikkat çekerek, “Sosyal mesafeye her ne olursa olsun dikkat etmemiz gerekiyor. Bugün çocuklarımız parklarda kısa sürede olsa gönüllerince eğlenecek. Biz de yaptırdığımız küçük maskeleri onlar için dağıtıyoruz. Bugünlerin en kısa sürede geçeceğini ümit ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<