banner359

Bursa’daki olaylarda gözaltına alınan HDP’liler adliyeye sevk edildi

Bursa’da 10 gün önce izinsiz gösteri yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan HDP’lilerden 9’u sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.Bursa’da, 7 Kasım günü HDP Eş Genel başkanları ile bazı milletvekillerinin tutuklanmalarını protesto...

16 Kasım 2016 Çarşamba 10:21
Bursa’daki olaylarda gözaltına alınan HDP’liler adliyeye sevk edildi
Bursa’da 10 gün önce izinsiz gösteri yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan HDP’lilerden 9’u sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.
Bursa’da, 7 Kasım günü HDP Eş Genel başkanları ile bazı milletvekillerinin tutuklanmalarını protesto etmek için Ulus Mahallesi’nde izinsiz gösteri yapmaya çalışan gruba; polis ekipleri biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etmiş, çıkan olaylarda çok sayıda HDP’li gözaltına alınmıştı.
Emniyetteki sorguları tamamlanan şahıslar, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.
Polis ekipleri adliye girişinde, ’Baskılar bizi yıldıramaz’ sloganları atan şahısların ağzını kapatırken, yakınları ise alkışlarla destek verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<