banner359

Bursa’dan El-Bab’a yardım

Bursa’dan El-Bab bölgesine insani yardım gönderildi.Bursa Valisi İzzettin Küçük, Suriye’deki El-Bab bölgesine gönderilen 9 insani yardım tırının uğurlanması törenine katıldı. Törende konuşan Vali Küçük, “Suriye’deki din kardeşlerimize...

02 Nisan 2017 Pazar 09:10
Bursa’dan El-Bab’a yardım

Bursa’dan El-Bab bölgesine insani yardım gönderildi.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Suriye’deki El-Bab bölgesine gönderilen 9 insani yardım tırının uğurlanması törenine katıldı. Törende konuşan Vali Küçük, “Suriye’deki din kardeşlerimize destek vermeyi sürdüreceğiz. Bu konvoyumuzda bulunan tırlardan birini Bursa Ticaret Borsası İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerimiz kendi imkanları ile doldurdular. Ben öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Ayrıca destek veren İHH ve hayırseverlere teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

9 adet yardım tırı öğrenciler tarafından dualarla uğurlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<