banner359

Bursa’dan Halep’e gönülleri ısıtan yardım

Bursa Isıtıcılar ve Sıhhi Tesisatçılar Odası’ndan Halep’e gönülleri ısıtan yardım eli uzandı. 2 tır dolusu 400 soba ve 25 ton kömür Halep için yola çıktı.

03 Ocak 2017 Salı 13:09
Bursa’dan Halep’e gönülleri ısıtan yardım

Bursa Isıtıcılar ve Sıhhi Tesisatçılar Odası’ndan Halep’e gönülleri ısıtan yardım eli uzandı. 2 tır dolusu 400 soba ve 25 ton kömür Halep için yola çıktı.

Suriye’ye her gün farklı il ve ilçelerden yardım giderken, Bursa’dan da gönülleri ısıtan yardım eli uzandı. Suriye rejimi ve terör örgütlerinin bombardımanı altında yaşam mücadelesini sürdürmeye çalışan Halepliler için seferber olan İHH İnsani Yardım Vakfı ile Bursa Isıtıcılar ve Sıhhi Tesisatçılar Odası, Halep için 2 tır dolusu 400 soba ve 25 ton kömür yardımında bulundu. Suriye’de yaşanan iç savaş sebebiyle yıkıma uğrayan Halep’te zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren mazlumlara desteklerinin devam edeceğini belirten Bursa Isıtıcılar ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Bedri Gülşen, destek veren Bursa’daki 25 firmaya teşekkür etti.

Türkiye’den her geçen gün yardımların artarak devam ettiğini belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ise, “Bursa’da tüm hayırsever vatandaşlar ve iş adamları yardım için elini taşın altına koyuyor. Herkes yardım için bir biriyle yarışıyor. Ben yardımların oradaki zulmün son bulana dek devam edeceğine inanıyorum” dedi.

BESOB Başkanı Arif Tak da, tüm esnaf ve sanatkarlara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Toplanan sobalar, tek tek tırlara yüklendikten sonra yola çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<