Bursagaz e-devlet kapısındaki yerini aldı

Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, iki ayrı hizmetiyle e-devlet kapısındaki yerini alıyor. Bursalılar, doğal gaz abonelik bilgilerine ve geçmiş dönem ödemeleri ile borç bilgilerine artık e-devlet kapısından...

13 Temmuz 2018 Cuma 13:04
Bursagaz e-devlet kapısındaki yerini aldı

Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, iki ayrı hizmetiyle e-devlet kapısındaki yerini alıyor. Bursalılar, doğal gaz abonelik bilgilerine ve geçmiş dönem ödemeleri ile borç bilgilerine artık e-devlet kapısından ulaşabilecek.

banner380

Gerçekleştirdiği teknolojik yatırımlarla adından söz ettiren Bursagaz, e-devlet kapısındaki yerini aldı. Bursagaz aboneleri, doğal gaz ile ilgili abonelik bilgilerine ve geçmiş dönem ödemeleri ile borç bilgilerine artık e-devlet kapısından ulaşabilecek. 2008 yılında 22 hizmetle uygulanmaya başlanan ve bugün 1754 elektronik hizmetin yer aldığı e-devlet (www.turkiye.gov.tr) portalı, tek şifreyle tüm kamu kurumlarındaki birçok işlemini güvenle, kolayca ve hızlı bir şekilde yapma imkânı sunuyor.

Bursagaz’ın yeni e-devlet hizmeti, 950 bini aşkın abonesine ulaşacak. Abonelerine bütün işlemlerini www.bursagaz.com adresinden online olarak yapma imkanı da sunan Bursagaz, e-devlet kapısı hizmetleriyle müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Bursagaz, hizmet kalitesini yükseltmek için teknolojideki inovasyonları yakından takip etmeye ve uygulamaya devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<