Bursalı Çılgın Kayakçı Konuştu

Bursa’da sırtındaki pervane ile mahalle arasında kayak yapıp sosyal medyada tıklanma rekorları kıran çılgın adam konuştu.Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi’nde sırtına taktığı pervane ile mahalle arasında kayak yapan çılgın adam...

02 Ocak 2016 Cumartesi 13:32
Bursalı Çılgın Kayakçı Konuştu
Bursa’da sırtındaki pervane ile mahalle arasında kayak yapıp sosyal medyada tıklanma rekorları kıran çılgın adam konuştu.
Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi’nde sırtına taktığı pervane ile mahalle arasında kayak yapan çılgın adam İHA’ya konuştu. Motor ustası ve aynı zamanda yamaç paraşütü yaptığı öğrenilen 44 yaşındaki İbrahim Dinçer’in kendi tasarladığı bu yöntem görenleri şaşkına çevirdi.
27 yıldır havacılıkla ilgilendiğini belirten İbrahim Dinçer, “ 1988 yılında havacılıkla tanıştım. Son 11 senedir yamaç paraşütüyle uğraşıyorum. 2009 senesinde ise ilk paramotorumu alıp uçuşlara başladım. Ancak bir süre sonra parça sıkıntısı yaşamaya başladım. Ardından da kendi üretimime başladım. Şu an da Türkiye’ye seri üretim yapan tek kişi benim. Motorunu dahi Bursa’da üretiyoruz. Bu kez de paramotorumuzu karın üzerinde denemeye karar verdik. Dün ilk denememizi yaptık. Sosyal medyaya yüklediğim görüntüler tıklanma rekorları kırdı ve vatandaşların ilgisini çekti. Zeminde kaymak için uygundu. Oğlumla birlikte kayak yapmaya karar verdik. Bu kayağa da ’Motosky’ ismini verdik. Arkadaşlarımız çevrede güvenlik önlemi aldı. Ancak kullandığımız motor, kayak yapmak için güçlü. Bu motorun yarısı kadar gücü olan bir motorla değiştireceğim. Bu sayede kayak motoru üretmiş olacağım. Biz kayarken, vatandaşlarda bizi cep telefonlarıyla görüntüledi" diye konuştu.
Mahalle arasında paramotor ile kayarak fenomen haline gelen Dinçer, trafiğe kapalı alanda yaptığı gösterinin ardından paraşüt takarak havada uçmanın da keyfine vardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<