Bursalı kuaförlerin Bursaspor aşkı

İstanbul’da Düzenlenen 15. Beauty Eurasia Fuarı’nda Bursa Berberler Odası’nın Oluşturduğu Şov Takımının Gösterisi Ve Yeni Stiller İlgiyle İzlendi.

26 Haziran 2019 Çarşamba 12:51
Bursalı kuaförlerin Bursaspor aşkı

İstanbul’da düzenlenen 15. Beauty Eurasia Fuarı’nda Bursa Berberler Odası’nın oluşturduğu şov takımının gösterisi ve yeni stiller ilgiyle izlendi.

banner380

İstanbul Berberler Odası’nın davetlisi olarak fuara katılan Bursa Berberler Odası Başkanı Mustafa Ocak ve şov ekibi hünerlerini sergiledi. Şovda Bursalı kuaförler Saim Arslan’ın kaptanlığında Serdar Fazlıoğlu, Recep Avşar, Gökhan Kayahan, Erdal Kara, Mehmet Ateş, Özgür Eser ve Turgay Aktümer Bursaspor koreografisiyle fuarda mesleklerini en iyi şekilde icra etti. Bursa Berberler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Bahar, alanlarında Bursa’yı bir kez daha en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içinde olduklarını belirterek meslektaşlarına teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<