banner359

Bursalıları tedirgin eden koku

Bursa’da sabah saatlerinde sokağa çıkan vatandaşlar yoğun bir kokuyla karşılaştı. Özellikle Yıldırım ilçesinde hissedilen ve gaz kokusuna benzetilen koku vatandaşı alarma geçirdi.Bursa’da sabah saatlerinde evlerinden çıkan vatandaşlar...

04 Mayıs 2018 Cuma 10:44
Bursalıları tedirgin eden koku

Bursa’da sabah saatlerinde sokağa çıkan vatandaşlar yoğun bir kokuyla karşılaştı. Özellikle Yıldırım ilçesinde hissedilen ve gaz kokusuna benzetilen koku vatandaşı alarma geçirdi.

Bursa’da sabah saatlerinde evlerinden çıkan vatandaşlar sokakta gaza benzeyen yoğun bir kokuyla karşılaştı. Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından konuyu dile getirerek yetkililerin olayı araştırmasını istedi.

Kokunun kaynağı ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılamazken, Bursagaz ekipleri gelen yoğun ihbarlar üzerine araştırma başlattı. Kokunun kaynağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<