banner359

Bursa’yı sel ve fırtına vurdu

Bursa’da etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Birçok işyerini su bastı, araç sürücüleri biriken sular sebebiyle zor anlar yaşadı.Bursa’da aniden başlayan sağanak yağış şehirde hayatı olumsuz etkiledi. Caddeler yağmur suyu...

03 Haziran 2017 Cumartesi 19:44
Bursa’yı sel ve fırtına vurdu

Bursa’da etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Birçok işyerini su bastı, araç sürücüleri biriken sular sebebiyle zor anlar yaşadı.

Bursa’da aniden başlayan sağanak yağış şehirde hayatı olumsuz etkiledi. Caddeler yağmur suyu ile dolarken, birçok ev ve iş yerini de su bastı. Biriken yağmur suları araç sürücülerine de zor anlar yaşattı. Alışveriş merkezleri önüne bırakılan malzemeler yola savrulurken, birçok vatandaş da balkonlardan düşen plastik sandalyeleri caddelerden topladı. Bir alışveriş merkezi aniden bastıran yağış sebebiyle sular altında kaldı. Elektrik kesintisi sebebiyle metrolar karanlığa bürünürken, özellikle şehrin yüksek kesimlerinde sel baskınları yaşandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<