banner359

Büyükorhan’a gölet

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde Kocadere Göleti sözleşme imzalandı.19.10.2017 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen Büyükorhan Kocadere Göleti işinin sözleşmesi DSİ 1. Bursa Bölge Müdürü Hayati Çelenk, Barajlar ve HES Şube Müdürü Haci...

11 Ocak 2018 Perşembe 17:38
Büyükorhan’a gölet

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde Kocadere Göleti sözleşme imzalandı.

19.10.2017 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen Büyükorhan Kocadere Göleti işinin sözleşmesi DSİ 1. Bursa Bölge Müdürü Hayati Çelenk, Barajlar ve HES Şube Müdürü Haci Ali Yaşar, Şube Personeli ve müteahhit firma temsilcilerinin iştirakiyle imzalandı. 16 milyon 222 bin TL’ye ihale edilen ve 550 günde tamamlanması hedeflenen gölet, Marmara Bölgesi’nin Susurluk Havzası içerisinde Kocadere üzerinde yer alıyor. Göletin ön yüzü beton kaplı kaya dolgu tipinde, temelden yüksekliği 30,50 metre, depolaması 0,5 milyon metreküp olacak. İlçe merkezine yılda 0,85 milyon metreküp içme ve kullanma suyu temini hedefleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<