banner359

Büyükşehir’den motivasyon desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün 11 Ve 12. Sınıf Öğrencileri İçin Düzenlediği Başarı Ve Motivasyon Seminerlerinden İlki Harmancık 75.yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde Gerçekleştirildi.

28 Ekim 2019 Pazartesi 14:46
Büyükşehir’den motivasyon desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün 11 ve 12. sınıf öğrencileri için düzenlediği başarı ve motivasyon seminerlerinden ilki Harmancık 75.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Eğitmen Leyla Asan, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere problem çözme teknikleri, sınav kaygısı eğitimi, motivasyon eğitimi, zaman yönetimi ve etkili ders çalışma teknikleri hakkında bilgi verdi. Harmancık Belediyesi Başkan Vekili Adnan Bıyık’ın da katıldığı programın sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<