Büyükşehirli satranççılardan 3 şampiyonluk

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ SATRANÇ SPORCULARI ‘TÜRKİYE KÜÇÜKLER-YILDIZLAR BURSA İL YARIŞMASI’NDA 3 ŞAMPİYONLUK, 1 ÜÇÜNCÜLÜK KAZANDI.

11 Mart 2020 Çarşamba 14:57
Büyükşehirli satranççılardan 3 şampiyonluk

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü satranç sporcuları ‘Türkiye Küçükler-Yıldızlar Bursa İl Yarışması’nda 3 şampiyonluk, 1 üçüncülük kazandı.

2020 Türkiye Küçükler & Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası Bursa İl Yarışması BEK Bilgi Okulları’nda tamamlandı. U12 Genel, U12 Kızlar, U18 Genel ve U18 Kızlar kategorilerinde yapılan organizasyonda 18 takım birincilik için yarıştı. Lig usulü yapılan maçlarda Büyükşehir Belediyespor Kulübü U12 Genel, U12 Kızlar ve U18 genel kategorilerinde oynadığı tüm maçları kazanarak 3 kategoride şampiyonluk kupasının sahibi oldu. U18 Kızlar kategorisinde ise 8-9 yaş sporcularıyla mücadele eden Büyükşehirli satranççılar 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle üçüncü sırada yer aldı.

banner380

Turnuvanın ardından 3 birincilik, 1 üçüncülük kupası ile Bursa’nın en iyisi olan Bursa Büyükşehir Belediyespor 5-11 Nisan tarihlerinde Karaman’da yapılacak olan Türkiye Küçükler & Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası finalinde Bursa’yı temsil edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<